Çiftlikbank, PosAvis, Anadolufarm, Detay Maxinet ve benzeri Yasal Dolandırıcılıklar bir türlü son bulmuyor.

Bugünkü konumuz ise One More International.

Ama bundan önce neden bu ülkede saadet zinciri sürekli türüyor ve açgözlü insanlar neden sürekli bu zincirlerden kuruyorlar ve bunu gören-duyan diğer açgözlü insanlar da bu zincilerin halkalarından oluyorlar bilmek gerekiyor. Elbetteki en kısa cevabı, hızlıca ÇOK PARA KAZANMAK.

Türkiye de TİTAN SAADET ZİNCİRİ ile başlayan saadet zinciri akımının en büyük özelliği ÜYE OLURKEN PARA VER ve SONRA YENİ ÜYELER BUL, ONLARIN VERDİĞİ PARALARDAN SANA PAY VERELİM, SONRA ONLARIN DA SİSTEME ÜYE YAPTIĞI KİŞLERİN VERDİĞİ PARALARDAN YİNE SANA PAY VERELİM.

Evet saadet zincirinin en temel çalışma şekli budur. Ancak TİTAN SAADET ZİNCİRİnde en büyük hata sadece para üzerine çalışıyorlardı. Yani ortada herhangibir ticari ürün yoktu. 250 Dolar verip üye oluyordun, sonra verdiğin paranın 50 Doları hemen, seni üye yapana veriliyordu. Kalan 150 dolar üyeyi üye yapan-onu üye yapan- onu üye yapan vs. derken tüm zincirde pay ediliyordu, sona kalan 100 Dolar da ŞİRKETİN başındaki Baba-Oğula kalıyordu. Çabuk ve çok para kazanmak isteyen aç gözlülerde saadet zincirine katılıyor, sonra başkalarını da sisteme katıyorlar ve ortada dönen para milyonları buluyordu. Bu yüzden ortaya çıkar çıkmaz, başındakiler tutuklandı, diğer yapanlar da kum taneleri gibi dağılıp, saklandılar. TİTANın başındaki baba-oğul, yakalandıktan sonra 10 yıl hapis yattılar ve geçenlerde hapisten çıktılar. İlk icraatları olarak ta, bu sefer ortaya bir SAĞLIK ÜRÜNÜ KREM koyarak yine saadet zinciri (network marketing) işine girdiler. Neyse konumuz onlar değiller.

Konumuz yeni bir Saadet Zinciri. Peki neden Network Marketing diye isimlendirilip süslü gösterilen sisteme Saadet Zinciri dendi yada deniyor. Çünkü dediğimiz gibi ortada YASAL olarak gösterilen bir veya birçok ürün satışı yapıyoruz sözü bahane edilerek, kişilerden para toplanarak bir ZİNCİR kuruluyor. Kurulan bu ZİNCİR SİSTEM in çalışması, ÜYE OLURKEN PARA VER ve SONRA YENİ ÜYELER BUL, ONLARIN VERDİĞİ PARALARDAN SANA PAY VERELİM, SONRA ONLARIN DA SİSTEME ÜYE YAPTIĞI KİŞLERİN VERDİĞİ PARALARDAN YİNE SANA PAY VERELİM şeklinde oluyor. Böylece çeşitli paza kazanma vaatleri ile sisteme üye olanların verdiği paralardan alınan PAY’ lar (ÇİFTLİKBANKta olduğu gibi) öyle bir hale geliyorki, bir haftada 1.000 Dolar yatmış hesaba, ancak hiçbişey yapılmamasına rağmen yeni üyeler eklenmeye devam edildiği için sonraki hafta 1.150 Dolar yatmış, sonraki 1.300 Dolar yatmış. Artık hiçbişey yapılmamasına rağmen sürekli artarak yatan paralar yüzünden sistemdeki düm dolandırılaron SAADETİ artıyor. PARA KAPTIRANLAR ağlıyor, kapılan paralardan PAY ALANLAR ise SAADET içinde yaşıyorlar.

Onların yaptıkları ne olursa olsun, bizim yaptıklarımız ise bildiklerimizi, gördüklerimizi, duyduklarımızı paylaşarak , Toplumda ADALET’i Sağlamaya Çalışmak olmalıdır.

Ve yeni konumuza gelelim. ONE MORE INTERNATIONAL Peki napıyor bunlar…

Painless Night Glu adlı bant başta olmak üzere birkaç ürünleri var. Peki ne bu Painless Night Glu ? Klasik bir Ginsengli AĞRI BANDI.

Devam edecek…