Sohbet Özellikli Online Yarış Oyunu Stunt Cars 2

Bir Lamborghini veya Ford Mustang’ı kullanabildiğiniz ister Tek oyunculu modda kendi başınıza yola çıkabilir veya çok oyunculu modda 10 kişik odalarda diğer oyuncularla birlikte yarışabilirsiniz.

Oyunda 3 farklı haritada, çok farklı parkurlar mevcut. 360 derecelik bir pist çemberinden geçerken, bir rampada saatte 280 KM hızla giderek bir apartmanın tepesine bile çıkabilirsiniz.

https://www.madalingames.com/madalin-stunt-cars-2-webgl/

Oyun gerçekçi fizik kuralları ve yüksek çözünürlüklü bir şekilde ister bilgisayarına Download edip, isterseniz tarayıcınızdan çok kolay bir şekilde oynayabilirsiniz.

Oynanış:

Oyun açıldığında Play butonunu tıkladıktan sonra Araba Seçimi ekranı gelecektir. Aracınızı seçtikten sonra ister SINGLE PLAYER, isterseniz MULTIPLAYER modnu seçin. SINGLE PLAYER modunda özgür bir şekilde oyunuda eğlenebilirsiniz.

MULTIPLAYER modunu seçtiğinizde oyunda onlarca farklı ülkeden kişilerce açılmış Odaların ve bu odalarda kaç kişi bulunduğunu gösteren Oda Listesi gelecektir. İsterseniz bu odalardan birininin karşısındaki Join butonunu tıklarak oyuna girin, isterseniz Player Name ve Room Name kısmından kendiniz Create Room butonuyla yeni bir oda açabilirsiniz.

SAĞ OK TUŞU ile sağa gider,
SOL OK TUŞU ile araba sola gider,
YUKARI OK TUŞU ile hızlanır,
AŞAĞI OK TUŞU ile fren yapar,
C TUŞU kamera açısını değiştirir,
R TUŞU araba hasarı sıfırlanır,
T TUŞU haritayı gösterir,
SHIFT TUŞU ile nitro güçlendirici kullanırsınız. Yön tuşları için W,A,S,D de kullanabilirsiniz.

>

.
.
.


.
.
.
.
.
.

.