Müslüman Türkiye’nin vatandaşlarını fikir olarak saptırmak ve zihinleri bulandırmak için Dinsizlik Derneği kuruldu. Dernek Şeytanın bir diğer adı olan Vesveseci ismi ile hareket ederek, Allah ve emirleri hakkında şüpheler oluşturmayı temel alan ateist düşünceyi kitlelere benimsetmek için yine şüpheler üzerinden hareket edecek.

Ateizm Derneği adı altında faaliyet göstererek, insanları dinlerinden saptırma faaliyetleri yürütecek derneğin kurucularından Selin Özkohen öne çıkan isimlerden.

Bilindiği üzere Kohen soyismi, İbranice Kahin anlamına gelen ve kendilerini, müslüman ve hristiyanlardan üstün gören Yahudilerin içinde de diğer yahudilerden üstün gören bir soyismi. İngilizcede Cohen olarak ta geçer…

Dünyaya dağılmış olan yahudilerin içlerinden çıkan İllimunati ve Neo-Con oluşumlarının ortak gayreti, kıyametin bir an önce koparılması. Malum olduğu üzere, Büyük İsrail Krallığı kıyamet zamanında kurulacak kehaneti sebebiyle, kıyametin bir an önce kopması ile kehanetin(!) gerçekleşeceği inancı yüzünden yoğun bir çaba gösteriyorlar. Ve yine malum olduğu üzere, kıyametin kopması için ahlaksızlık, fuhuş, eşcinsellik, dinsizlik ve sair olayların, dünyayı kaplaması gerekiyor.

Bu yüzden her ülkede ve her türlü ortamda bu çirkinlikleri yaymaya gayret edenlerin son hamlelerinden biri de resmi olarak kurulan Ateizm Derneği oldu.

Bu bilgilerden sonra İslam Düşmanlarının bir sonraki hamlelerinin ise, Ahlaksızlık Derneği yada Fuhuş Derneği olamayacağından Eşcinsel Derneği kurmak ve desteklemek olduğunu bilmek ise zor değil…

 

.

.

.

.

.