Merdan Yanardağ tarafından KÜLTÜRTÜRK adıyla kurulan 2017 YILINDA TELE1 adını alan kanaldan YERLİ ARABAYA KÖSTEK geldi.

Cumhuriyet zamanında Uçak Fabrikası olan Türkiye’de 60 yıllarda Devrim adıyla yapılmaya çalışılan ancak, DIŞ GÜÇLERİN DESTEĞİYLE BALTALANAN TÜRKİYENİN YERLİ ARABASI yeniden yapılmaya, ihanetler aşılmaya çalışılıyor. Ancak hem ülkemizde yaşayan hemde ülkemiz gelişmesin, hatta dağılsın bölünsün diye çabalayanları 30 yıldır PKK saflarında görmeye alışığız. Ve YERLİ ARABA haberleri verilirken onları ayırt etmek çok kolay oluyor.

Türkiye’deki müslümanları hedef göstermek ve aşağılayarak zarar vermek amacıyla özellikle 90’lı yıllarda çok meşhur olan GERİCİ lafını ağzından düşürmeyen, hala o günleri özleyen bir yayın anlayışına sahip TELE1 ve internet siteleri. İslam düşmanlığının GERİCİ, İRTİCACI gibi isimlerle yapıldığı yıllarda Namaz GERİCİ HAREKETİ, Kur’an-ı Kerim İRTİCAİ YAYIN olarak lanse ediliyordu. Allah, bir daha o günleri yaşatmasın, İslam düşmanlarına fırsat vermesin inşallah.

Ancak ne kadar engellenmeye çalışılırsa çalışılsın, ne kadar engeller üretilirse üretilsin elbette bu zorluklar da aşılacak ve Allah(celle celalühü) Hakk için çabalayanlara da muzaffer olmayı sağlayacak, YERLİ ARABA üretilecektir inşallah.

.
.
.


.
.
.
.
.
.

.